Opgelet! Voeding wordt niet verzonden met de post. Selecteer 'Levering voeding' voor uw regio. Koopt u voeding via de webshop wacht u met betalen tot wij u de totaalprijs sturen van de door u bestelde hoeveelheden.

Geboortesuiker of cadeautjes

Ben je op zoek naar een verpakkingsvrij alternatief voor kleine cadeautjes? Het wordt vaak verwacht dat je iets geeft bij de geboorte van een kind of in de klas als je kindje jarig is. Maar ook op andere momenten is een klein presentje fijn. Hoe doe je dit nu op een verpakkingsvrije manier?

 

Er zijn tal van mogelijkheden. Geef eens een stukje zeep cadeau! Of aan elk kind een tandenborstel die rechtstreeks in de composthoop mag. Maar geef je nu graag snoepjes cadeau, dan kan dit ook nog steeds. Zo kan je kiezen voor onze vegan gummybeertjes, framboosjes in zwarte chocolade of een amandel in melkchocolade. Maar ook andere opties kunnen een leuk presentje zijn: Geef eens wat nootjes, gedroogd fruit of maiskorrels om popcorn te maken.

 

We verpakken ze in onze kleine bokaaltjes en schrijven er nog de naam van de jarige, kindje, ... er op. Een leuk touwtje er aan en ... klaar. Ook grotere bokalen zijn natuurlijk een optie. Ideaal voor de grootouders, meter en peter of de collega's te verwennen.
Wij willen het alle ouders in spé, of mensen die bewuster (willen) leven gemakkelijk maken. Wij doen het werk en jij geniet. Daarom vragen we geen meerprijs voor het verpakken en versieren. 

Hieronder vind je richtprijzen per bokaal van 100 ml (inclusief het bokaaltje van €1,00)
En zoals altijd kunnen de bokaaltjes worden terug gebracht als leeggoed.

50 gram vegan zure wormen:

€2,09- per bokaaltje

 

 

40 gram framboosjes in zwarte chocolade

€2,40 per bokaaltje

5 gram gevriesdroogde aardbeien:

€1,63- per bokaaltje

25 gram vegan Befanino koekjes met anijssmaak:

€1,88- per bokaaltje

105 gram agavesiroop:

€1,82- per bokaaltje

30 gram Amaretti di Zoë - Vegan amandelkoekjes:

€2,24- per bokaaltje

50 gram pijnboompitten:

€3,47- per bokaaltje

65 gram vegan gummybeertjes:

€2,37- per bokaaltje