Omwille van het Coronavirus willen we mensen de kans geven hun boodschappen bij ons te doen én fysieke contacten toch te vermijden. Wij zetten de producten klaar in onze verpakkingen.
Je hebt de keuze uit:

  • een bokaal van 720 ml, 370ml of 100ml
  • een fles van 1l
  • linnen zakjes van verschillende formaten: Bulkzak M 24x30  voor € 4,2/ST, Bulkzak L 35x35 voor € 5,15/ST of Bulkzak L 30x40 voor € 5,15/ST. 
  • Jute zak van verschillende formaten: S: 25x25 voor €2,5/ST, M: 30x35 voor €3,00/ST, XL: 30x50 voor 5,50/ST.

Je betaalt voor deze producten een waarborgbedrag, maar kan ze later (onbeschadigd) terugbrengen en dan betalen wij dit bedrag terug. De verpakkingen worden dan schoongemaakt (steriliseren of in kookwas) en worden voor een volgende bestelling hergebruikt. 

 

Bij afhaling wordt telefonisch of via email afgesproken wanneer de bestelling klaar zal staan. De betaling gebeurt in 'T gepeld ajuintje. t' Gepeld Ajuintje biedt de mogelijkheid om je boodschappen online te bestellen en later af te halen.

 

Wij bieden ook een tijdelijke leveringsdienst aan. Deze leveringen gebeuren op dinsdag of vrijdag. Deze leveringen gebeuren door ons persoonlijk en worden aangeboden in Groot-Aalst, Lede, Erpe-Mere, Haaltert en Denderleeuw.

Het totaalbedrag is pas duidelijk als alle producten gewogen zijn. Deze wordt via mail gecommuniceerd voor het vertrek van de levering. De betaling kan met gepast cash geld, of via onze mobiele bankcontact terminal. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de payconic app.

 

Indien je gewichtsartikelen besteld is de eindprijs op de website steeds een benadering. Bij de beschrijving vind je steeds de prijs per kilogram.