Opgelet! Voeding wordt niet verzonden met de post. Selecteer 'Levering voeding' voor uw regio. Koopt u voeding via de webshop wacht u met betalen tot wij u de totaalprijs sturen van de door u bestelde hoeveelheden.

Via de webshop kan je een bestelling plaatsen bij 'T gepeld ajuintje.

 

Bij het bestellen van verpakkingsvrije voeding hebben we besloten om jullie zelf te laten kiezen hoeveel gram je graag bestelt. Je ziet de prijs voor een bepaald aantal gram staan, maar je kan in het tekstvak zelf aangeven hoeveel gram je wil bestellen. Hou er rekening mee dat onze weegschaal afgestemd is per 5 gram. We streven er steeds naar om je gevraagd gewicht te benaderen, maar dit kan nooit volledig precies zijn. Door deze werkwijze is het totaalbedrag bij de bestelling met voedingsproducten steeds een benadering. Bij de beschrijving vind je steeds de prijs per kilogram. Het totaalbedrag is pas duidelijk als alle producten gewogen zijn.

 

Wij hebben een aanbod in verpakkingsvrije voeding, maar los kunnen we onze producten niet meegeven of leveren. Daarom hebben we gekozen te werken met een leeggoedsysteem.
        Vloeibare voeding (olie, azijn,...) wordt aangeboden in een glazen fles (1000ml of 250 ml) twv. €1,30-.
        Vaste voeding wordt aangeboden in een glazen bokaal (1000ml - 720 ml - 370 ml of 100 ml) ter waarde van €1-. Indien gewenst kan je tijdens de bestelling vragen om bepaalde producten samen in één bokaal te doen. 
Indien je de bokalen (onbeschadigd) terug brengt betalen we dit leeggoed terug. De verpakkingen worden dan schoongemaakt (steriliseren ) en worden voor een volgende bestelling hergebruikt.
Houd je de glazen bokalen of flessen liever, dan mag dit altijd.

 

Je kiest er dan voor op je producten te komen ophalen of voor een levering.

Bij afhaling wordt telefonisch of via email afgesproken wanneer de bestelling klaar zal staan. De betaling gebeurt in 'T gepeld ajuintje. t' Gepeld Ajuintje biedt de mogelijkheid om je boodschappen online te bestellen en later af te halen.

Leveringen gebeuren op dinsdag of vrijdag. Deze leveringen gebeuren door ons persoonlijk en worden aangeboden in Groot-Aalst, Lede, Erpe-Mere, Haaltert en Denderleeuw. Een levering kost €5- in Groot-Aalst en €10- voor Lede, Erpe-Mere, Haaltert en Denderleeuw.

Het totaalbedrag is pas duidelijk als alle producten gewogen zijn. Deze wordt via mail gecommuniceerd voor het vertrek van de levering. De betaling kan met gepast cash geld, of via onze mobiele bankcontact terminal. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de payconic app.