Opgelet! Voeding wordt niet verzonden met de post. Selecteer 'Levering voeding' voor uw regio. Koopt u voeding via de webshop wacht u met betalen tot wij u de totaalprijs sturen van de door u bestelde hoeveelheden.

We hebben achterin 'T gepeld ajuintje de ideale plaats om een workshop, lezing, yogales, ... te organiseren. Het is voor ons belangrijk dat het thema van de georganiseerde workshops een link hebben met duurzaamheid, natuur, zelfontplooiing, ... Ook weggeefmarkten, ruilbeurzen, ...  kunnen bij ons plaats vinden. Het belangrijkste is dat het aansluit bij het idee waar 'T gepeld ajuintje voor staat.

 

De algemene voorwaarden om onze zaal te gebruiken voor een activiteit zijn als volgt;

  • Het gebruiken van de zaal voor een avond (van 18u tot .....) is €50. 
  • Het gebruiken van de zaal voor een namiddag (van 12u tot 17u) is €50. 
  • Indien u een namiddag workshop wil geven die eindigt na 18u dan komt dit op €75.
  • Het gebruiken van de zaal voor een volledige dag (van 9u tot 17u) is €75. Indien de workshop doorloopt in de avonduren is het €100

 

Water is à volonté inbegrepen. Indien u thee en/of koffie wil aanbieden is er een opslag van €2 per aanwezige persoon. Hiervoor is de thee en koffie à volonté.
Versnaperingen zoals koekjes, noten, appelringen, enz. zijn naar eigen keuze aan te schaffen in de winkel. Alle benodigde servies is vanzelfsprekend aanwezig.

Wij helpen de zaal inrichten volgens de noden van uw workshop,maar specifiek materiaal zoals een projector of computer dient u zelf te voorzien.