Opgelet! Voeding wordt niet verzonden met de post. Selecteer 'Levering voeding' voor uw regio. Koopt u voeding via de webshop wacht u met betalen tot wij u de totaalprijs sturen van de door u bestelde hoeveelheden.Wil je graag één les ouder-kind acroyoga proberen? Dan betaal je €30,00- per ouder-kind duo.

Bij het volgen van meerdere lessen betaal je €22,00- per ouder-kind duo. Leg dan de gekozen data apart in je winkelmandje.

 

Family Acro Yoga is een combinatie van yoga, mindfullness, acrobatiek en massage. We werken naar bepaalde houdingen toe maar de hoofdopzet van deze lesjes is het samen spelen, het ontdekken, het samenwerken en het zorgen voor elkaar.

 

De les wordt gegeven door Ilse, een gepassioneerd yogi, getraind in Vinyasa, Hatha, Yin, Kids yoga and Family Acro Yoga. Het is haar passie om kinderen, volwassen en families de voordelen van yoga en beweging bij te brengen, hen te gidsen in massage en ontspanning en de connectie met hun lichaam sterker te maken. De lachende gezichten tijdens een workshop Family Acro Yoga, het echte samenwerken tussen ouder en kind, het samen plezier maken en de warme knuffels die spontaan worden uitgedeeld op het einde van de les, zijn voor haar een sprekend bewijs van het effect van Family Acro Yoga.

Workshop Mindfulness – Tools 4 Life
Deze workshop wordt gegeven door Ilse Grieten | LICHAAMS- EN ERVARINGSGERICHT THERAPEUTE

Prijs: 300,00- per persoon voor de gehele reeks
Je kan ook een individuele les volgen voor €75,00- per persoon

Data: 6 zondagen: 13 juni, 20 juni, 4 juli, 11 juli, 18 juli en 25 juli
Telkens van 14u30 tot 16u30


Deze 6delige reeks is gebouwd op de principes van mindfulness.
Het doel van de workshop is om je inzicht te geven in je eigen gedrag en handelen en je mogelijkheden vergroot om efficiënte keuzes te maken voor jezelf, in relaties en in taken.
Deze workshop zal je helpen minder ‘slaaf’ van het leven te zijn en het vertrouwen op te bouwen dat je zelf de touwtjes in handen kan nemen Daarnaast sterkt het vaardigheden aan en leer je zo efficiënt en functioneel mogelijk te leven en te handelen. Je leert om van elke dag je ‘beste’ dag te kunnen maken.

 

Van 19u00 tot 21u30

Lesgever: July Muylle van Studio Muyll

Tijdens deze introductieworkshop maak je je eerste project met de 'Silhouette Cameo', namelijk een gepersonaliseerde totebag. Je leert aan de slag te gaan met de gratis software.

 

Benodigde voorkennis: interesse voor werken op de computer - aangezien een stuk van het werk gebeurd via het softwareprogramma.

 

Benodigd materiaal: laptop en laptoplader - met de daarop reeds geinstalleerde software. Gratis downloaden via: https://www.silhouetteamerica.com/software - kies Silhouette Studio - Current Version.

 

Prijs: €35,00: Dit bevat het gebruik van de plotter, de totebag en ander materiaal nodig om deze te personaliseren.

Opmerking: kies bij verzending voor de optie 'Workshop' 

 

Locatie: Molenstraat 30, 9300 Aalst. Kom je met de fiets, parkeer dan je fiets op de grote markt van Aalst. Parkeren in de buurt kan gemakkelijk op Parking Keizershallen (12 minuten wandelen) of Parking Postsite (4 minuten wandelen). Er zijn momenteel werken in de straat, maar je kan er te voet zeker door. 

Donderdagavond 14 juni tussen 19u00 en 22u00 leert Karen Karen van Helder-coaching je dromen en verlangens omvormen naar een beeld dat je zal helpen ze waar te maken.

Prijs: €50,00 per deelnemer

Locatie: Molenstraat 30, 9300 Aalst

 

Elk moment van het jaar is goed om nieuwe plannen te maken, te onderzoeken wat jij belangrijk vindt, wat jij wilt bereiken. Werken met een Vision board kan je daarbij helpen.